27 Eylül 2011 Salı

11. Ayımız Kutlu Olsun :)

Güzel kızım sen ne kadar çabuk büyüyorsun böyle ..Bugün deden taa Trabzonlardan arayıp hatırlattı ayın yirmialtısı olduğunu. Yani bizim için çok uğurlu ve güzel bir rakam hangi ay olursa olsun. O yüzden senin 1. ayını 2. ayını, derken 11. ayına kadar her aydönümünü küçük bir pastaylada olsa kendimizce kutladık. Bu uğurda anneannenin irmik helvasını bile pastaya çevirdiği zamanlar oldu :) Ben susuyorum artık fotoğraflar anlatsın sana seni çok ama çok seven çılgın aileni...

11. ay
10. Ay


8. Ay




 7. Ay


6. Ay


5. Ay


4. Ay



3. Ay


2. Ay

1. Ay

23 Eylül 2011 Cuma

Zor Anlar...

Bugün ilk defa arkamdan ağladı. Hiç gelmesin dediğim günler geldimi? Hayat üzmeye başladımı minik kızımı? oralara geldikmi? Ne çabuk! Böyle iyiydik ama ya.. Nedense beni hep böyle şaşkın şaşkın el sallayarak güle oynaya uğurlayacak işe diye düşünüyordum. Yada bunun başımıza geleceğini bildiğimden böyle düşünmeye zorluyordum kendimi.Böyle olması için türlü oyunlar şebeklikler yaparak gidiyordum evden. Zaten senden  ayrılmak çok zor birde ağlamana nasıl dayanırım diyordum. Demek annelik böyle bir şey en ufak üzüntüsünde bile onun on katı yüz katı hatta bin katı üzülmek... Ama bundan kaçış yok demekki. Benim miniğim duygusal anlamda da büyümeye hayatin zorluklarıyla karşılaşmaya başladi. Ve bende onun üzülmesine dayanmaya..

Bu kavuşmanın resmi
Bu günden aklımda kalan son kare bu olsun...
 
Annemi aradım şimdi, arkadan konuşma seslerin geliyor "abudi" gibi bir şey diyorsun ordan.. Neyseki çabuk unutuyorsun güzel kızım benim :)

20 Eylül 2011 Salı

İnciyle Buluşma 2

Nehir en son 5 aylıkken gördüğü kadim dostu incideydi bu haftasonu . O zaman ilk karşılaşmalarında ağlatmıştı kızı heyecanlanıp bağırdığı ve sürekli ona dokunmaya çalıştığı için ama bu sefer öyle olmadı. Uykudan yeni uyanmış  olmasına rağmen inci bu sefer nehirin çılgın  hareketlerine gülerek karşılık verdi.



Evet Nehir önce iyice bi gözden geçirip inceliyo inciyi:) Kuzucuk oda yeni uyanmış daha açılmaya çalışıyor..




Eh birazda tombiş bacakları mıncıklayalım :) İnci hanım daha kendine gelemedi ...


İ


İncelemelere devam....İnci: nerden çıktı bu gecenin yarısı yahu eli koluda durmak bilmiyo!!!




 Biraz da sarılalım lütfen:)



Oleyy İnci tamamen  uyandı.. Hadi  coşalım beraber !!!


Oynadılar oynadılar sonunda uyudular. Sabah kalktığımızda artık aralarından su sızmıyordu :)






Bakalım bir dahaki buluşmada neler olacak??

Fashion Night Outta bir çılgın bebek !!!


Nehircik Bağdat caddesini da önce hiç bu kadar kalabalık ve ışıklı görmemişti.. Önce biraz şaşırdı ama şaşkın bakışına aldanmayın.



Kısa bi süre sonra kendini bir mağazanın vitrininde mankenlerin kucağında buldu ve poz vermeye başladı bile :)






Ve iyice ortama alışan çılgın Nehir bir yandan kahkaha atarak ve bağırarak başka bir mağazanın önündeki podyumda resmen koştu ve de coştukçada çoştu :)




Ama en çok bu boncuklu yıldıza delirdi. Boncuklarına tek tek dokundu, inceledi , konuştu bi şeyler anlattı onlara. Sanırım geceden en çok aklında kalan bu boncuklar olmuştu...